keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Jambotakki ja hamsterikohtaus osa 2.

Tässä se nyt on. Jambotakki Novitan syksy 2010 lehdestä Novitan Jambolangasta. jostain syystä sain S kokoon kulumaan 30g enemmän lankaa kuin ohjeessa vaikka tiheys ja kaikki täsmäsivät mutta onneksi lankaa vielä löytyi lisää vaikka kampanjalanka olikin. Napit kävin eilen paikallisesta kangaskaupasta ostamassa, lankamalli unohtui kotiin ja oli aika vaikea nappeja valita mutta kyllähän nuo tuohon kelpaavat. Aika muhkea ja pehmeä takki on ja LÄMMIN! Aika isolta tosin näyttää minun päälläni kun olen tottunut tyköistuviin vaatteisiin mutta takkihan tuo onkin...:) Niin ja sitä lankaa kului siis yhteensä 830g. 10 puikoilla. Nopeasti valmistuvaa kyllä tuollainen paksu lanka ja isot puikot.


Napit näkyvät ehkä parhaiten tässä alakuvassa. Kissakin pakeni eilen illalla myrskyä sisätiloihin ja tietenkin pehmeän ja lämpimän takin päälle joten näyttää nelijalkaisellekin kelpaavan...saas nähdä miten tuo Jambo käyttäytyy käytössä. Tuleekohan siitä kauhean nyppyinen nopeasti kun on tuollaista huopuvaa lankaa?

Ja se hamsterikohtaus. Hain eilen kaksi (!) pakettia lähikaupasta. Novitalta tuli tilattua lankaa ihan jokunen kerä kun klubilaisille tarjottiin hyviä tarjouksia. Tässäpä ne sitten ovat. 2,1kg lankaa! Minun henk. koht. ennätykseni kyllä yhdelle kertaa :) Sukkia siis vääntämään, sukkalehden innoittamanahan nuo 7veikat tuli tilattua. Puroista huovutettuja juttuja pukinkonttiin, Tenneseet KUKKAroihin ja Kelosta lähti eilen illalla jo puikoille uusi pipo miehelle kun viime talvinen on kadonnut jonnekin kesän aikana. Tämän jälkeen on kyllä ihan turha Lankavaraston supistelijoissa juhlia mutta eiköhän nuokin tule jossain vaiheessa kulutettua...vuosien saatossa ;)

3 kommenttia:

 1. Hehe, hieno hamsterikohtaus. :) Voinen lohduttaa, että olen menossa huomenna Villavyyhtiin ostoksille ja suunnitelmissa on myös hakea kilo alpacaa Menitasta, joten perästä tullaan. :D Jambo-takista tuli muuten hieno.

  VastaaPoista
 2. Ainahan kannattaa hamstrata lankaa;) Kaunis takki! Mulla taas menee aina neuleisiin vähemmän lankaa kuin ohjeessa sanotaan, mistähän sekin johtuu?

  VastaaPoista
 3. On itsellekin tullut noita hamsterikohtauksia joskus, joten ymmärrän tilanteen.
  Hieno takki! Ja ihana kissa!

  VastaaPoista